Kynsikkäät jos toisetkin

Taas on parit kynsikkäät pudonnut puikoilta. Ensimmäiset aloitin muka itselleni, kunnes mies totesi värin olevan hyvä ja että hänkin haluaisi tuollaiset. Muutos suunnnitelmiin ja kynsikästä miehen käteen. Ohjetta ei meinannut millään löytyä näin ohkaiselle langalle, mutta ravelrystä löysin ohjeen, josta sain katsottua silmukkamäärät. Varsinaiset mitat löytyi säännöllisellä sovittamisella ja passelit tuli.  

Lanka: Novita Merino 4ply 
Puikot: 2mm sukkapuikot, KnitPro Karbonz
Toiset kynsikkäät ovat menossa lahjaksi ja niiden mitat ovat toivottavasti oikein, kun ei saajan kättä ollut mitottavana. Ohje oli jälleen vain silmukkamääriä antamassa, ja kuvion olen piirtänyt aivan omasta päästä ja kutonut intarsiana. Tällä kertaa intarsiankin tein oikein videon avulla.

Lanka: Drops Merino Extra Fine omenanvihreä (18) ja vaaleanharmaa (05)
Puikot: 3mm sukkapuikot, koivu
Käsityöideoita tuntuu pursuavan ovista ja ikkunoista, mutta pitää malttaa tehdä pari kerrallaan. Tällä hetkellä on kesken yksi KAL-huivi, Ylpeys ja ennakkoluulo -sukat ja langat on ostettu Kuutar-villapaitaan. Etenkin villapaidan akoittamista odotan innolla, kunhan saan selvitettyä puikkokoon, jolla saan oikeaa tiheyttä kudottua. 

Kommentit